Kaféen

Kaféen

Velkommen til vår hjemmekoselig kafé. Her vil du alltid treffe nye mennesker til samtale over en kaffekopp, et påsmurt rundstykke eller noe annet godt.

Kaféen er åpen for servering fra kl. 10.00 til 15.30.
Hjemmelaget middag fra kl. 12.30 til 15.00.

Hjemmelaget middag?

Vi serverer hver dag 2-retters smakfull hjemmelaget middag, fra kl 12:30 -15:00. Ønsker du å kjøpe middag med hjem, kanskje søndagsmiddagen? Spesialemballasje får du kjøpt på senteret.

Vi selger også Gavekort på middager, som jo er fint å gi bort som en hyggelig gave.

Vi lager glutenfri saus (ring før kl 11), og har glutenfrie brødskiver som du kan få påsmurt med ulike pålegg.

Priser:
Middag m/dessert kr. 140,-
Ta med middag hjem – to retter kr. 150,-

Ukens meny


UKE 47

Mandag 17. november
Middag: Snitzel m/grønne erter, remulade og smeltet smør
Dessert: Kokkens valg
Allergener: 1, 3, 7

Tirsdag 18. november
Middag: Panert rødspette m/remulade, revne gulrøtter og smeltet smør
Dessert: Panna cotta
Allergener: 1, 3, 4, 7

Onsdag 19. november
Middag: Komle m/pølse, kjøtt og kålrotstappe
Dessert: Aprikoskompott m/fløtemelk
Allergener: 1, 7

Torsdag 20. november
Middag: Kryddersild m/egg, løk, rømme, rødbeter, potet og flatbrød

Alternativ middag: Koljekaker fra Hansens Røkeri m/rødbeter og smeltet smør
Dessert: Hermetisk fruktcoctail m/krem
Allergener: 1, 3, 4, 7

Fredag 21. november
Middag: Biff snadder m/Bearnaisesaus
Dessert: Skogsbærfromasj m/bæresaus
Allergener: 7

Lørdag 22. november; Julemessa fra kl 10.00 til kl 15.00:

I dag er det den store Julemessa i Åssiden kirke med salg av kaker og håndarbeid. Åresalg med utlodning. Kafeteria.



ALLERGENER:

1 gluten, 2 skalldyr, 3 egg, 4 fisk, 5 peanøtter, 6 soya, 7 melk, 8 nøtter, 9 selleri, 10 sennep, 11 sesamfrø, 12 sulfitter, 13 lupin, 14 bløtdyr


UKE 48

Mandag 24. november
Middag: Stekt sei m/løk, revne gulrøtter og remulade
Dessert: Kokkens valg
Allergener: 1, 3, 4, 7

Tirsdag 25. november
Middag: Stekt ørret m/agurksalat, rømme og smeltet smør
Dessert: Plommegrøt m/fløtemelk
Allergener: 1, 3, 4, 7

Onsdag 26. november
Middag: Husets gode hjemmelaget brun lapskaus
Dessert: Gelé m/vaniljesaus
Allergener: 1, 7

Torsdag 27. november
Middag: Koljekaker m/revne gulrøtter, remulade og smeltet smør
Dessert: Fruktkompott m/fløtemelk
Allergener: 3, 4, 7

Fredag 28. november
Middag: Biff karbonader m/løk, brun saus og kokte grønnsaker
Dessert: Tilslørte Bondepiker
Allergener: 1, 7



ALLERGENER:

1 gluten, 2 skalldyr, 3 egg, 4 fisk, 5 peanøtter, 6 soya, 7 melk, 8 nøtter, 9 selleri, 10 sennep, 11 sesamfrø, 12 sulfitter, 13 lupin, 14 bløtdyr


UKE 49

Mandag 1. desember
Middag:
Dessert:
Allergener:

Tirsdag 2. desember
Middag:
Dessert:
Allergener:

Onsdag 3. desember
Middag:
Dessert:
Allergener:

Torsdag 4. desember
Middag:
Dessert:
Allergener:

Fredag 5. desember
Middag:
Dessert:
Allergener:



ALLERGENER:

1 gluten, 2 skalldyr, 3 egg, 4 fisk, 5 peanøtter, 6 soya, 7 melk, 8 nøtter, 9 selleri, 10 sennep, 11 sesamfrø, 12 sulfitter, 13 lupin, 14 bløtdyr