
Hjemmelaget middag?
Vi serverer hver dag 2-retters smakfull hjemmelaget middag, fra kl 12:30 -15:00. Ønsker du å kjøpe middag med hjem, kanskje søndagsmiddagen? Spesialemballasje får du kjøpt på senteret.
Vi selger også Gavekort på middager, som jo er fint å gi bort som en hyggelig gave.
Vi lager glutenfri saus (ring før kl 11), og har glutenfrie brødskiver som du kan få påsmurt med ulike pålegg.
Priser:
Middag m/dessert kr. 140,-
Ta med middag hjem – to retter kr. 150,-

Ukens meny
UKE 47
Mandag 17. november
Middag: Snitzel m/grønne erter, remulade og smeltet smør
Dessert: Kokkens valg
Allergener: 1, 3, 7
Tirsdag 18. november
Middag: Panert rødspette m/remulade, revne gulrøtter og smeltet smør
Dessert: Panna cotta
Allergener: 1, 3, 4, 7
Onsdag 19. november
Middag: Komle m/pølse, kjøtt og kålrotstappe
Dessert: Aprikoskompott m/fløtemelk
Allergener: 1, 7
Torsdag 20. november
Middag: Kryddersild m/egg, løk, rømme, rødbeter, potet og flatbrød
Alternativ middag: Koljekaker fra Hansens Røkeri m/rødbeter og smeltet smør
Dessert: Hermetisk fruktcoctail m/krem
Allergener: 1, 3, 4, 7
Fredag 21. november
Middag: Biff snadder m/Bearnaisesaus
Dessert: Skogsbærfromasj m/bæresaus
Allergener: 7
Lørdag 22. november; Julemessa fra kl 10.00 til kl 15.00:
I dag er det den store Julemessa i Åssiden kirke med salg av kaker og håndarbeid. Åresalg med utlodning. Kafeteria.
ALLERGENER:
1 gluten, 2 skalldyr, 3 egg, 4 fisk, 5 peanøtter, 6 soya, 7 melk, 8 nøtter, 9 selleri, 10 sennep, 11 sesamfrø, 12 sulfitter, 13 lupin, 14 bløtdyr
UKE 48
Mandag 24. november
Middag: Stekt sei m/løk, revne gulrøtter og remulade
Dessert: Kokkens valg
Allergener: 1, 3, 4, 7
Tirsdag 25. november
Middag: Stekt ørret m/agurksalat, rømme og smeltet smør
Dessert: Plommegrøt m/fløtemelk
Allergener: 1, 3, 4, 7
Onsdag 26. november
Middag: Husets gode hjemmelaget brun lapskaus
Dessert: Gelé m/vaniljesaus
Allergener: 1, 7
Torsdag 27. november
Middag: Koljekaker m/revne gulrøtter, remulade og smeltet smør
Dessert: Fruktkompott m/fløtemelk
Allergener: 3, 4, 7
Fredag 28. november
Middag: Biff karbonader m/løk, brun saus og kokte grønnsaker
Dessert: Tilslørte Bondepiker
Allergener: 1, 7
ALLERGENER:
1 gluten, 2 skalldyr, 3 egg, 4 fisk, 5 peanøtter, 6 soya, 7 melk, 8 nøtter, 9 selleri, 10 sennep, 11 sesamfrø, 12 sulfitter, 13 lupin, 14 bløtdyr
UKE 49
Mandag 1. desember
Middag:
Dessert:
Allergener:
Tirsdag 2. desember
Middag:
Dessert:
Allergener:
Onsdag 3. desember
Middag:
Dessert:
Allergener:
Torsdag 4. desember
Middag:
Dessert:
Allergener:
Fredag 5. desember
Middag:
Dessert:
Allergener:
ALLERGENER:
1 gluten, 2 skalldyr, 3 egg, 4 fisk, 5 peanøtter, 6 soya, 7 melk, 8 nøtter, 9 selleri, 10 sennep, 11 sesamfrø, 12 sulfitter, 13 lupin, 14 bløtdyr


